Ελλάδα|17.01.2024 16:47

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Μηνύσεις από την οικογένεια του 31χρονου κατά παντός υπευθύνου - «Ο κρεοπώλης εμπαίζει τις Αρχές»

Newsroom

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου κυνηγού από το Μεσολόγγι που έχει εξαφανιστεί από τις 5 Ιανουαρίου, καθώς 13 ημέρες μετά και ο γρίφος της υπόθεσης της δεν έχει λυθεί, ωστόσο καθημερινά προκύπτουν νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με όσα είπε στον Alpha ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Δημόπουλος, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια, στην εισαγγελία πρωτοδικών Μεσολογγίου.

«Ο κρεοπώλης εμπαίζει τις Αρχές»

Η μήνυση κατατέθηκε κατά παντός υπευθύνου και τυχόν συμμέτοχου για ανθρωποκτονία με δόλο, αλλά και κατά του 50χρονου κρεοπώλη για ψευδή κατάθεση κατά εξακολούθηση.

Όπως είπε ο κ. Δημόπουλος για τον κρεοπώλη: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο που εμπαίζει τις Αρχές που ασχολούνται με την υπόθεση. Έχει υποπέσει σε αντιφάσεις που είναι ακατανόητες με αστείες δικαιολογίες σε διάφορα χρονικά διαστήματα».

Ταυτόχρονα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενέκρινε το αίτημα του διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς του 50χρονου κρεοπώλη και του 31χρονου αγνοούμενου, για να διαπιστώσει τυχόν οικονομικές συναλλαγές, με βάσει τις μαρτυρίες για τα 17.000 ευρώ που του είχε δανείσει ο Μπάμπης.

Η κηλίδα αίματος σε βάρκα

Θυμίζουμε ότι στην περιοχή των ερευνών σε μια βάρκα εντοπίστηκε μια κηλίδα αίματος που θεωρήθηκε ότι αποτελεί ένα πρώτο στοιχείο το οποίο θα έδινε νέα τροπή στην υπόθεση, ωστόσο φαίνεται να πρόκειται για κηλίδα αίματος που προέρχεται από πτηνό και όχι από άνθρωπο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η συγκεκριμένη βάρκα δε διερευνήθηκε τυχαία από τις Αρχές, διότι φαίνεται να ανήκει σε πρόσωπο γνώριμο του κρεοπώλη, ο οποίος ήταν και το τελευταίο άτομο που είδε τον αγνοούμενο ζωντανό. Μάλιστα, το πρόσωπο αυτό προέκυψε στους Αστυνομικούς μετά από διερεύνηση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου, ο οποίος φέρεται να επικοινώνησε μαζί του αρκετές φορές μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

«Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου»

«Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου. Από εκεί και πέρα όποιος το έκανε, τι και πως, δεν με απασχολεί. Αυτό θα το δει η δικαιοσύνη και όποιος πρέπει. Το θέμα μας είναι να βρεθεί ο αδερφός μου. Ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου, δεν θα της το έκανε ποτέ», τόνισε η αδελφή του 31χρονου, μιλώντας στο MEGA.

Η ίδια επεσήμανε ότι όταν επισκεπτόταν το Μεσολόγγι ο  αδελφός της συνήθιζε να πηγαίνει για καφέ ή για κυνήγι με τον κρεοπώλη και  με ένα κοινό τους γνωστό.

«Θέλω να έρθει η στιγμή που θα πάρω όλες τις καταθέσεις και τα στοιχεία στα χέρια μου. Θέλω να δω τι έχει ειπωθεί, γιατί είμαστε μικρή κοινωνία», τόνισε. 

μήνυσηεξαφάνισηειδήσεις τώραύποπτοςΜεσολόγγι