Ελλάδα|17.01.2024 17:18

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Συγκινούν οι γονείς του - «Γυρίσαμε σ' ένα σπίτι χωρίς αυτόν»

Newsroom

Θρήνος επικρατεί στις Σέρρες μετά τον θάνατο του 30χρονου ποδοσφαιριστή, Γιώργου Ζαγκλιβέρη, ο οποίος κατέληξε μετά από σκληρή μάχη με το λέμφωμα Burkitt.

«Ήταν ένας μαχητής»

Οι γονείς του 30χρονου είναι συγκλονισμένοι, όπως είναι φυσικό. «Ο Γιώργος ήταν ένας μαχητής στη ζωή που έδινε. Κάθε ημέρα του έλεγα ότι είσαι παλικάρι δυνατό», είπε ο πατέρας του Γιώργου μιλώντας στο Star, εμφανώς συντετριμμένος με την απώλεια του γιου του.

«Ήταν ένα άτομο με ψυχή μικρού παιδιού, προτιμούσε να μείνει νηστικός εκείνος για να δώσει σε άλλους να φάνε, τόσο καλό παιδί. Πρόλαβα να του πω τα πάντα, ότι τον αγαπάω και ότι θα γυρίσουμε σπίτι. Τώρα γυρίσαμε σε ένα σπίτι άδειο χωρίς τον Γιώργο», είπε η μητέρα του.

«Έπαιζε μπάλα και τον πήγαινα στο γήπεδο από μικρό. Του έλεγα πως είναι όλη η ομάδα. Εγώ και η μάνα του ήμασταν δίπλα του και τον βοηθούσαμε ψυχολογικά. Του λέγαμε πως θα το παλέψουμε μαζί, με την ψυχολογία του να ανεβαίνει επί δύο. Λόγω του λεμφώματος τον πήρε η κάτω βόλτα. Οι άνθρωποι έκαναν τα πάντα για να σώσουν το παιδί, αλλά αυτή η αρρώστια ήταν πάρα πολύ δύσκολη», συνέχισε ο πατέρας του 30χρονου στις Σέρρες.

«Συνέχεια του έλεγα όλα θα πάνε καλά, είμαστε μαζί σου και σε αγαπάμε!», κατέληξε ο πατέρας του Γιώργου, ενώ εκείνος πάντα απαντούσε «Θα βγω, θα έρθω στο σπίτι».

Σέρρεςκαρκίνοςειδήσεις τώραθάνατοςποδοσφαιριστής