Ελλάδα
|
19.01.2024 11:54
Αλεξανδρούπολη: Έπαθε εγκεφαλικό στο προαύλιο του νοσοκομείου και του είπαν να περιμένει να γυρίσει το ασθενοφόρο
NewsroomΓια 15 λεπτά πεσμένος στο πλατύσκαλο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης αναγκάστηκε να περιμένει εργαζόμενος στην καθαριότητα του δήμου.
Ο 61χρονος μαζί με τους συναδέλφους του έκανε αποκομιδή από κάδους στο προαύλιο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της πόλης, όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.
Οι γιατροί επέμεναν να τηρηθεί το πρωτόκολλο
Οι συνάδελφοί του ενημέρωσαν τους γιατρούς στα ΤΕΠ και πρότειναν να μεταφερθεί με φορείο ή άλλον τρόπο στα Επείγοντα, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1.
Ωστόσο, οι γιατροί επέμειναν ότι θα πρέπει να τηρηθεί το πρωτόκολλο και ο 61χρονος αναγκάστηκε να περιμένει 15 λεπτά να έρθει το ασθενοφόρο από το κέντρο της πόλης και να τον μεταφέρει σε απόσταση 100 μέτρων, με τους συναδέλφους τους να είναι πανικόβλητοι.
Διαβάστε ακόμη
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών