Ελλάδα|21.01.2024 16:59
Ερωτικό παιχνίδι προκάλεσε αναταραχή στο αεροδρόμιο Νάξου - Χειροπέδες πήγαν να τους βάλουν σε μπελάδες
NewsroomΛάθος συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Νάξου πριν από λίγες ημέρες, όταν ζευγάρι τουριστών, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, πέρασε τις βαλίτσες από το μηχάνημα το x-ray, όπως προβλέπεται.
Στον έλεγχο των αποσκευών, οι υπεύθυνοι είδαν στη βαλίτσα ένα ζευγάρι χειροπέδες, με αποτέλεσμα να τους ζητηθεί να ανοίξουν τη βαλίτσα και να δείξουν το επίμαχο αντικείμενο στους αστυνομικούς.
Ήταν γούνινες χειροπέδες
Ωστόσο, σύμφωνα με το cyclades24.gr, αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί που έλεγξαν την βαλίτσα, ήταν ένα ερωτικό βοήθημα και πιο συγκεκριμένα, γούνινες χειροπέδες.
Ο συναγερμός έληξε άμεσα και το ζευγάρι επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και αναχώρησε από το νησί.
Διαβάστε ακόμη
- Έφτασε στο Λευκό Παλάτι ο Μητσοτάκης: «Γεια σας κύριε Πρόεδρε, όλα πολύ καλά» - Σε εξέλιξη το τετ-α-τετ με Ερντογάν
- Ερωτήματα για τα κίνητρα της δράστριας του μακελειού στον Καναδά - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες
- Μεθυσμένος οδηγός πήγαινε για 25χλμ. ανάποδα στην εθνική ταξιδεύοντας για να δικαστεί επειδή οδηγούσε μεθυσμένος!
- Σταματήστε να κλείνετε ραντεβού το μεσημέρι: Γιατί αυτή η ώρα «παραλύει» ολόκληρη τη μέρα σας