Ελλάδα|24.01.2024 15:32

Μεσολόγγι: Στο σημείο της δολοφονίας του Μπάμπη βρέθηκε ο κρεοπώλης μία ημέρα πριν το έγκλημα

Newsroom

Στο σημείο της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι φέρεται να βρέθηκε, μία ημέρα πριν, ο κατηγορούμενος κρεοπώλης.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 50χρονος, μία ημέρα πριν την εξαφάνιση του 31χρονου, είχε ανέβει σε ένα παρατηρητήριο πουλιών που υπάρχει στην περιοχή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από εκείνο το σημείο, μάλιστα, μπορούσε να δει ακριβώς το σημείο όπου δολοφονήθηκε το θύμα. Μέχρι στιγμής, ο κατηγορούμενος πάντως δεν έχει σπάσει τη σιωπή του, ωστόσο η αποκάλυψη ενδεχομένως τον φέρνει σε ακόμα πιο δεινή θέση καθώς, το συγκεκριμένο σημείο, είναι αυτό ακριβώς από το οποίο πυροβολήθηκε ο 31χρονος. 

Τον πυροβόλησαν μία φορά και από κοντινή απόσταση

Μια φορά και από κοντινή απόσταση έχει πυροβοληθεί ο 31χρονος Μπάμπης, σύμφωνα με το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής έρευνας. Όπως είχε δείξει και η αυτοψία που είχε γίνει στο τόπο της δολοφονίας στο Μεσολόγγι χρησιμοποιήθηκε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο άτυχος Μπάμπης δέχτηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά.

Εντοπίστηκε και άλλο κομμάτι από φυσίγγι

Κοντά στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκε ένα κομμάτι από φυσίγγιο που έχει σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας και του κινητού του θύματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. 

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται η πιθανότητα και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση ενώ έμφαση δίνεται στο να βρεθεί το κίνητρο και για αυτό – εκτός των άλλων- αναζητούνται και μαρτυρίες.  

Σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές πηγές ο εντοπισμός της σορού σίγουρα θα  δώσει στοιχεία στις αρχές για την έρευνα της υπόθεσης. Στοιχεία τα οποία θα αποκλείσουν ή θα  αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού. 

«Ο Μπάμπης έψαχνε για θησαυρούς»

Νέες πληροφορίες που περιπλέκουν τα κίνητρα γύρω από τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι έρχονται στη δημοσιότητα.

Ο 50χρονος κρεοπώλης κατά την απολογία του επιχείρησε να «κάψει» το οικονομικό κίνητρο, λέγοντας ότι τον είχε ξεπληρώσει. Παράλληλα,  υποστήριξε ότι ο Μπάμπης ήταν κυνηγός θησαυρών και ότι συνεργαζόταν με άλλα δύο άτομα -τα οποία δεν κατονόμασε- στρέφοντας τις υποψίες σε αυτούς.

Τι υποστήριξε ο κρεοπώλης

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο κρεοπώλης, υποστήριξε είχε δανειστεί από τον Μπάμπη 7.500 ευρώ κι ότι  επέστρεψε σε πρώτη φάση 6.500 ευρώ και την περίοδο των εορτών τα υπόλοιπα 1.000 ευρώ.

Τη μοιραία μέρα είπε ότι του ζήτησε ο Μπάμπης να τον πάει στην περιοχή των παλιών ΤΕΙ κι ότι όταν έφτασαν του πρότεινε να κάνουν γύρες κι ότι εκείνος δέχθηκε.

«Έκανα βόλτες για να φορτίσει η μπαταρία του αυτοκινήτου»

Ερωτηθείς γιατί βρέθηκε στο παρατηρητήριο πουλιών που βρίσκεται κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα του Μπάμπη υποστήριξε ότι έκανε βόλτες για να φορτίσει η μπαταρία του αυτοκινήτου

«Είχα πάει το αυτοκίνητό μου για επισκευή για τα φώτα και ο μηχανικός μου είπε ότι πρέπει να το κινήσω για να φορτίσει η μπαταρία… Δεν έκανα κάτι εκεί απλώς κινούμουν με το αυτοκίνητο», ανέφερε.

δολοφονίαΜεσολόγγιειδήσεις τώρα