Φλώρινα: Πώς πυροβόλησαν 43χρονο που είχε πάει για κυνήγι - Κρίσιμη η κατάστασή του
NewsroomΣε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται στο νοσοκομείο της πόλης ο 43χρονος κυνηγός που δέχτηκε κατα λάθος πυροβολισμό κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων. Ο 43χρονος υποβάλλεται σε χειρουργείο.
Πώς έγινε το ατύχημα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο 43χρονος είχε πάει για κυνήγι μαζί με τον πατέρα του και δυο ακόμη φίλους προς την περιοχή του Αετού στη Φλώρινα και σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων από το χωριό, προς τα ορεινά, έστησαν την ενέδρα για αγριογούρουνα.
Ωστόσο, ο 43χρονος, ο οποίος είναι άγνωστο εάν φορούσε το απαραίτητο φωσφοριζέ γιλέκο, κινήθηκε κάποια στιγμή, με αποτέλεσμα μέλος της 4μελούς παρέας να τον περάσει για αγριογούρουνο, ακούγοντας τον σχετικό θόρυβο και βλέποντας φύλλα να κουνιούνται, και να πυροβολήσει, θεωρώντας πως πρόκειται για θήραμα.
Ο άτυχος 43χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Φλώρινας, με τη συνδρομή και της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία ήδη διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τις συνθήκες του σοβαρού αυτού περιστατικού.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το άτομο που κατά λάθος πυροβόλησε τον 43χρονο είναι ο πατέρας του ή ένα από τα άλλα δυο άτομα της ομάδας.
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!