Θεσσαλονίκη: Ράπερ χτύπησε φοιτητή για ασήμαντη αφορμή - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 22χρονος
NewsroomΓνωστός ράπερ καταγγέλθηκε ότι χτύπησε 22χρονο φοιτητή με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και αυτή την ώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Καταγγέλλει ότι τον χτύπησε για ασήμαντη αφορμή
Όπως αναφέρει η voria.gr, σύμφωνα με τη μήνυση που έγινε προφορικά στην αστυνομία, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 22χρονος, που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον ράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση. Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο ράπερ χτύπησε με το κεφάλι του στο κεφάλι τον νεαρό και αμέσως ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με συνέπεια να βρεθεί στο έδαφος.
Αιμάτωμα στο κεφάλι το θύμα - Καταζητείται ο ράπερ
Παρότι ο 22χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, είχε ενοχλήσεις και για αυτό έσπευσε στο νοσοκομείο. Βρέθηκε ότι είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών, ενώ τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Η αστυνομία δεν εντόπισε τον ράπερ στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να τον συλλάβει. Τον αναζητεί, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.
- Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
- Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
- Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια