Ελλάδα|31.01.2024 11:26
Φρίκη στην Εύβοια: Θύμα ενδοοικογενειακής βίας 32χρονος ΑμΕΑ - Ο πατριός του τον έκαψε με πυρακτωμένο σίδερο
Ευλαμπία ΡέβηΑποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως ένας 32χρονος ΑμεΑ δέχτηκε επίθεση από τον σύντροφο της μητέρας του, στην Εύβοια την περασμένη Δευτέρα.
Το χρονικό
Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος δράστης χτύπησε τον νεαρό με κινητικά προβλήματα και στη συνέχεια τον έκαψε με πυρακτωμένο σίδερο.
Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, ο δράστης είχε διαφύγει ενώ εντοπίστηκε αργότερα και συνελήφθη.
Το θύμα οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του, καθώς τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά.
Διαβάστε ακόμη
- Η «εισβολή» διαρρηκτών, η «τρύπα» στην ασφάλεια των εγκαταστάσεων της ΥΠΑ και τα αμείλικτα ερωτήματα
- Πώς έγινε η τραγωδία με το καταμαράν στην Κερύνεια - Τουλάχιστον 7 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι
- «Ο όγκος αποδείχθηκε τεράτωμα»: Η ιστορία της 12χρονης που ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και της έσωσαν τη ζωή
- Ο «ήρωας» του Νεπάλ: Πώς δάσκαλος κατάφερε να σώσει 1.643 παιδιά από τις φονικές πλημμύρες