Ελλάδα|01.02.2024 07:51
Περιστέρι: Στο νοσοκομείο 65χρονος από έκρηξη σε διαμέρισμα - Βρέθηκαν φιάλες υγραερίου και γκαζάκια
NewsroomΦωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε διαμέρισμα στο Περιστέρι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα ένας 65χρονος, ο οποίος έχει εισπνεύσει και καπνό.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά στο διαμέρισμα στο Περιστέρι ερευνώνται, καθώς η πυρκαγιά συνοδεύτηκε από απανωτές εκρήξεις. Μάλιστα εντοπίστηκαν τέσσερις μεγάλες φιάλες υγραερίου ανοιχτές, όπως και περίπου 10 - 15 γκαζάκια.
«Ακούσαμε ένα δυνατό μπαμ»
Όπως είπε στο OPEN, γείτονας του 65χρονου είπε «ακούσαμε ένα δυνατό μπαμ και είπαμε ότι κάτι έχει πάει πολύ στραβά. Είδαμε τη φωτιά στο ισόγειο που έβγαινε προς τα έξω. Όπως μας είπαν μέσα στο σπίτι είχε 3-4 φιάλες υγραερίου και πάνω από 10 γκαζάκια. Ο άνθρωπος αυτός μένει μόνος του».
Διαβάστε ακόμη
- Πώς φτάσαμε στη σύλληψη των γιατρών για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Οι κάμερες και το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης
- Τραγωδία στην Ελβετία: Πολύνεκρο τροχαίο μετά από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου
- Απίστευτο λάθος σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό στο φαγητό αντί για ξύδι
- «Μόνο στη Νέα Υόρκη»: Άνδρας χόρευε πάνω σε νταλίκα εν κινήσει - Το βίντεο που έγινε viral