Ελλάδα|04.02.2024 08:21
Ρόδος: Έκλεψαν επτά από τα δεκατέσσερα προσκυνητάρια της Φιλερήμου
NewsroomΕπτά από τα συνολικά 14 προσκυνητάρια στη Φιλέρημο στη Ρόδο έκλεψαν άγνωστοι. Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», η κλοπή διαπιστώθηκε το Σάββατο και ήδη έχει ειδοποιηθεί η Αρχαιολογία και η Αστυνομία.
Οι εικόνες από τα προσκυνητάρια που εκλάπησαν, αναπαριστούν τα πάθη του Χριστού προς τον Γολγοθά, και έχουν κατασκευαστεί το 1928 στη διάρκεια της ιταλικής κατοχής.
Η κλοπή έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση κυρίως μεταξύ των κατοίκων της Ιαλυσού και ήδη οι αρμόδιες Αρχές κινούνται δραστήρια σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών και επιστροφής των προσκυνηταριών.
Διαβάστε ακόμη
- Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη - Ήταν δεμένη χειροπόδαρα και με το στόμα σφραγισμένο
- Γαστούνη: Ταυτοποιήθηκε η οδηγός που σκότωσε το αδέσποτο σκυλάκι - Τι ισχυρίστηκε
- Τι αποκαλύπτει το «PosoKanei»: Από 0,86€ έως 2,85€ για το ίδιο προϊόν στα σούπερ μάρκετ... και ύποπτα «καρτέλ»
- Ένας πλανήτης ροζ, με σύννεφα αλατιού: Τι είναι το «GJ 504 b» που... πονοκεφαλιάζει επιστήμονες