Ελλάδα|04.02.2024 19:39
Θήβα: 19χρονη κρατούμενη κατήγγειλε ότι συγκρατούμενές της ασέλγησαν σε βάρος της και τη χαράκωσαν
NewsroomΚαταγγελία κρατούμενης ότι συγκρατούμενες της στις Φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα ασέλγησαν σε βάρος της ερευνούν οι Αρχές.
Η 19χρονη μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο νοσοκομείο Θηβών για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Τι κατήγγειλε η 19χρονη
Η κοπέλα κατήγγειλε ότι τρεις συγκρατούμενες της ασέλγησαν σε βάρος της και ότι της έκαναν χαρακιές με ξυράφι στο αριστερό χέρι.
Οι τρεις κρατούμενες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Ακολούθως αφέθηκαν τυπικά ελεύθερες κατόπιν προφορικής εντολής εισαγγελέα.
Η καταγγέλλουσα επέστρεψε επίσης στις φυλακές, όπου κρατείται για ανθρωποκτονία.
Διαβάστε ακόμη
- Δραματικό βίντεο από το ναυάγιο στην Κερύνεια: Καρέ καρέ η μάχη των επιβατών μετά την ανατροπή του σκάφους
- Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Ήταν μαχαιρωμένο πάνω από 10 φορές
- Τέλος εποχής: Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Εθνική Αργεντινής
- «Μπλόκο» σε ChatGPT, Roblox και Reddit: Εντάσσονται στο αυστηρότερο ρυθμιστικό καθεστώς της ΕΕ