Ελλάδα|05.02.2024 20:23

Αεροδρόμιο: Πώς συνελήφθη ο ράπερ που έκλεβε βαλίτσες - Τι είπε για τα ναρκωτικά

Newsroom

Καρε-καρέ καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας  ο 36χρονος γνωστός ράπερ να κλέβει βαλίτσες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η επιβάτιδα στην οποία ανήκαν οι βαλίτσες τις είχε αφήσει απροστάτευτες, προκειμένου να αγοράσει κάτι να φάει. Τότε ο 36χρονος, που εργάζεται σε εταιρεία καθαρισμού, βρήκε την ευκαιρία να τις αρπάξει.

Πώς τον συνέλαβαν

Μόλις η επιβάτιδα επέστρεψε στο σημείο διαπίστωσε ότι οι βαλίτσες της έλειπαν και δήλωσε την απώλεια τους απολεσθέντα. Η Αστυνομία αφού εξέτασε το υλικό από τις κάμερες διαπίστωσε ότι τις είχε πάρει ο εν λόγω ράπερ και τις είχε μεταφέρει σε χώρο εκτός του αεροδρομίου, τον οποίο χρησιμοποιεί η εταιρεία στην οποία εργαζόταν. Μάλιστα, τις είχε κρύψει σε καρότσι κάτω από πλαστικές σακούλες.

Τι είπε για τα ναρκωτικά

Ο ράπερ στην κατάθεση του υποστήριξε ότι τις σκόπευε να παραδώσει αργότερα στα απολεσθέντα. Όσον αφορά τη μιρκοπόσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε πάνω του αρνήθηκε ότι είναι χρήστης και ισχυρίστηκε ότι στην είσοδο του αεροδρομίου βρήκε ένα σακουλάκι που περιείχε μια λευκή ουσία κι ότι επειδή κατάλαβε ότι ήταν ναρκωτικές ουσίες το μάζεψε για να το παραδώσει στην αστυνομία.  

ειδήσεις τώραβαλίτσεςράπερσύλληψηαεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος