Ελλάδα|06.02.2024 12:39

Ρέθυμνο: Συγκλονίζει το σημείωμα αυτοχειρίας του πατέρα της 14χρονης

Newsroom

Συγκλονίζει το οικογενειακό δράμα στο Ρέθυμνο, όπου ανήλικη έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από περισσότερους από 10 άνδρες και κατ' εξακολούθηση. Τώρα, στη δημοσιότητα έρχεται το περιεχόμενο του σημειώματος αυτοκτονίας που άφησε πίσω του ο πατέρας της -ο οποίος βρέθηκε νεκρός λίγες μέρες πριν γίνει γνωστή η κόλαση που ζούσε η 14χρονη.

Ο πατέρας φέρεται να γνώριζε για την έρευνα, καθώς στις 22 Ιανουαρίου είχε γίνει έρευνα στο σπίτι που διέμενε με την κόρη του. Οι αστυνομικοί δεν έχουν ξεκαθαρίσει προς το παρόν εάν η αυτοχειρία έχει σχέση με την υπόθεση αυτήν ή όχι.

«Δεν μπορώ να τα αντέξω»

Ωστόσο, ο 50χρονος είχε αφήσει πίσω του σημείωμα αυτοκτονίας, που σύμφωνα με συγγενή του που μίλησε στο Mega, ανέφερε:

«Το σημείωμα έλεγε ότι “έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός που έγινε”».

Πώς αποκαλύφθηκε η φρικιαστική υπόθεση

Την αποκάλυψη για τη φρίκη που ζούσε το 14χρονο παιδί από τον Μυλοπόταμο έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού». Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν η αυτοκτονία του πατέρα του ανήλικου θύματος σχετίζεται με την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η μητέρα του ανήλικου θύματος στο Star, ο εκλιπών σύζυγός της και πατέρας της ανήλικης, «μου ζήτησε λεφτά να βάλει πετρέλαιο, επειδή ήθελε να πάει στην οικογένεια από πάνω να τους δει, να τους μιλήσει, δεν ξέρω. Βγήκε και δεν ξαναγύρισε πίσω».

«Μαμά ό,τι άκουσες, αυτό είναι»

«"Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι", μου είπε. Δε θέλει να μου μιλήσει, δε θέλει να μου πει πολλά το κοπέλι. Ντρέπεται το κοπέλι μου. "Ό,τι έμαθες από την αστυνομία, μαμά". "Θα το παλέψουμε, μην αγχώνεσαι, εγώ είμαι δίπλα σου. Εγώ είμαι η μάνα σου, εγώ είμαι και ο πατέρας σου"», δήλωσε με λυγμούς η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας στο Star.

Τι είπε ένας από τους 12 εμπλεκόμενους

Ένας από τους 12 κατηγορούμενους που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση ισχυρίζεται ότι «έβγαιναν» για λίγο καιρό με το ανήλικο θύμα και ότι ουδέποτε υπήρξε πληρωμή. Συγκεκριμένα, ο 19χρονος είπε:

«Τη γνώρισα πέρυσι. Μου είχε πει ότι πάει πρώτη Γυμνασίου, μάλιστα μου ανέφερε ότι έχει μείνει δύο χρονιές στην ίδια τάξη. Υπολόγιζα ότι είναι περίπου 15 ετών. Για λίγο διάστημα βγαίναμε, δεν υπήρξε όμως ποτέ πληρωμή. Γνώριζα τον πατέρα της, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν η κόρη του. Κάποια στιγμή χαθήκαμε, όταν της έστειλα μήνυμα, ένα συγγενικό της πρόσωπο μου είπε να μην την ξαναενοχλήσω».

ΚρήτηΡέθυμνοσεξουαλική κακοποίησηειδήσεις τώραβιασμός