Ελλάδα|01.04.2019 12:09
Ρέθυμνο: Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο θάνατος του 22χρονου
NewsroomAπάντηση στα αίτια θανάτου του 22χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και με τραύμα στο κεφάλι τα ξημερώματα της 10ης Μαρτίου στην παραλιακή λεωφόρο Ρεθύμνου, έδωσε ο ιατροδικαστής Χανίων Σταμάτης Μπελιβάνης. Σύμφωνα με το neakriti, ο θάνατός του οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από πτώση.
Ο θάνατός του έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.
Ο 22χρονος Αντώνης πέθανε το Σάββατο 30 Μαρτίου και η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής, στον Γαλατά Κυδωνίας, βυθίζοντας μια για πάντα την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και όλους όσοι τον ήξεραν, σε ανείπωτη θλίψη.
Πηγή: neakriti.gr
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»