Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο φίλος του τράπερ για την επίθεση στον φοιτητή
NewsroomΠαραδόθηκε στην αστυνομία ο νεαρός, ο οποίος μαζί με 25χρονο γνωστό τράπερ επιτέθηκαν σε 23χρονο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη και τον χτύπησαν άγρια, για ασήμαντη μάλιστα αφορμή. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, από κοινού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκατηγορούμενος του τράπερ προσήλθε το πρωί αυτοβούλως στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και ακολούθησε η σύλληψή του, σε εκτέλεση του εντάλματος.
Οδηγείται την ανακρίτρια
Αυτή την ώρα κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση.
Ο τράπερ έχει κριθεί προφυλακιστέος, ενώ το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται ε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.
- Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Νέα απεργία από το πρωί της Δευτέρας: Πόσο θα διαρκέσει - Η ανακοίνωση
- Υπόθεση Τσαγκαράκη: Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές - Τα ερωτήματα
- Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα