Ελλάδα|12.02.2024 19:06

Γλυφάδα: Δήλωση Σπύρου Καρνέση για την αιματηρή επίθεση

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News

Την ανείπωτη θλίψη του εκφράζει ο Σπύρος Καρνέσης για την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε σήμερα (12/2) στη Γλυφάδα στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Όπως τονίζει, «παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση».

Η δήλωση Καρνέση

Ειδικότερα, στη δήλωσή του αναφέρει:

«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη.

Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση.

Καπτα - Σπύρος Καρνέσης».

Πού εστιάζουν οι Αρχές

Όσον αφορά στον 70χρονο δράστη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου που μεταδίδει στο Mega, ήταν εδώ και χρόνια υπό την προστασία της μητέρας Καρνέση.

Φθάνοντας στο σήμερα, δεν είναι σαφές τι ακριβώς έχει γίνει. Το ίδιο μέσο μεταδίδει πληροφορίες ότι ο 70χρονος είχε στους Πεταλιούς ακόμα δύο - τρεις συνεργάτες -που ήταν πρώην ναυτικοί που τον βοηθούσαν στην φροντίδα της μητέρα Καρνέση.

Φαίνεται ότι κάποιο από τα θύματα, τις τελευταίες εβδομάδες, έκανε την ενέργεια να πάρει πίσω τους εργαζόμενους με την επίκληση ότι κάποιος από τους αλλοδαπούς που εργαζόταν στους Πεταλιούς, εργαζόταν και σε κάποιο γιοτ ενός εκ των φονευθέντων.

δολοφονίαπυροβολισμόςειδήσεις τώραπυροβολισμοίΓλυφάδα