Ελλάδα|12.02.2024 20:45
Μενίδι: Επίθεση σε αστυνομικό - Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
NewsroomΘύμα επίθεσης από αγνώστους έπεσε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/2) ένας αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, στο Μενίδι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 13:15 έξω από το 5ο γυμνάσιο Αχαρνών. Ο 49χρονος αστυνομικός βρισκόταν έξω από το σχολείο περιμένοντας το παιδί του να σχολάσει, όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο από το οποίο αποβιβάστηκαν πέντε άτομα, πιθανότατα Ρομά, και του επιτέθηκαν με πέτρα στο κεφάλι και στο πρόσωπο.
Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα
Το θύμα μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο πρόσωπο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών της επίθεσης.
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις τηλεοπτικοί αστέρες στο μεταγραφικό στόχαστρο του Μητσοτάκη και η έξυπνη κίνηση Ανδρουλάκη
- ΕΟΠΥΥ: Εξετάζεται νέα παράταση για την υποχρεωτική καταχώριση των αποτελεσμάτων διαγνωστικών εξετάσεων
- Το διπλό μήνυμα Καραμανλή και το νέο «χτύπημα» Σαμαρά: Ποια στάση τηρεί το Μαξίμου
- Έκανε την ανατροπή ο Λούλα: Επανεξελέγη πρόεδρος στη Βραζιλία - Ακύρωση των εκλογών ζητά ο Μπολσονάρου