Ελλάδα|14.02.2024 21:30

Γλυφάδα: Συγκλονίζει η γυναίκα που κρυβόταν με τη Δέσποινα Καρνέση

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της γυναίκας που βρισκόταν μαζί με τη Δέσποινα Καρνέση, την ώρα του μακελειού στην ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Και οι δυο τους κλειδώθηκαν αρκετή ώρα σε δωμάτιο της εταιρείας, για να γλιτώσουν από τον 76χρονο μακελάρη.

Οι δυο γυναίκες σε κατάσταση σοκ ακούγοντας τους πυροβολισμούς αλλά και τις κραυγές των εργαζομένων μέσα στα γραφεία της εταιρείας, κλείδωσαν την πόρτα και κρύφτηκαν για να γλιτώσουν από τον 76χρονο άνδρα. Για περίπου 40 λεπτά μέχρι να απεγκλωβιστούν από τους αστυνομικούς  οι δυο γυναίκες έπαιρναν σαφείς οδηγίες από ειδικούς διαπραγματευτές για το πώς να διαχειριστούν την κατάσταση.

Η συγκλονιστική περιγραφή της γυναίκας

Μιλώντας στο OPEN η γυναίκα περιέγραψε όσα βίωσε. «Ένα τέταρτο από τη στιγμή που ενημερώθηκα από την αστυνομία μέχρι να έρθουν να μας ελευθερώσουν, όλο ήταν περίπου σαράντα λεπτά. Από τη στιγμή δηλαδή που του είπα ότι ήταν κλειδωμένα μέχρι τη στιγμή που ελευθερωθήκαμε ήταν σαράντα λεπτά», είπε.

«Ένα τέταρτο από τη στιγμή που ενημερώθηκα από την αστυνομία μέχρι να έρθουν να μας ελευθερώσουν, όλο ήταν περίπου σαράντα λεπτά. Από τη στιγμή δηλαδή που του είπα ότι ήταν κλειδωμένα μέχρι τη στιγμή που ελευθερωθήκαμε ήταν σαράντα λεπτά», είπε η ίδια.

«Δε γνωρίζω τις προθέσεις, δε γνωρίζω, ξέρω ότι έζησα… Όλα αυτά θα τα ψάξουνε θα τα βρούνε και δε θέλω να τα συζητώ γιατί έρχομαι σε δύσκολη θέση ψυχολογικά», πρόσθεσε η ίδια.

ειδήσεις τώραΜακελειόΓλυφάδα