Ελλάδα|16.02.2024 11:35
Δονούσα: 36χρονος τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας - Έπεσε από μεγάλο ύψος
NewsroomΣε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 36χρονος από την Κρήτη, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στη Δονούσα.
Ο 36χρονος πατέρας δύο παιδιών είχε μεταβεί στο νησί μαζί με συναδέλφους του προκειμένου να τοποθετήσουν πέργκολες. Κατά τη διάρκεια των εργασιών έπεσε από μεγάλο ύψος, χτυπώντας το κεφάλι και την πλάτη του στο έδαφος.
Χάθηκε χρόνος για τη μεταφορά του
Οι συνάδελφοί του τού έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο, σύμφωνα με το cretalive χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να μεταφερθεί στη Νάξο με σκάφος του Λιμενικού και από εκεί στην Αθήνα με ελικόπτερο.
Διαβάστε ακόμη
- Κωστής στο ethnos.gr: «Η νέα γενιά Ελλήνων μουσικών έχει πολλά να δώσει»
- Ο άνδρας με το κοστούμι: Πώς ο Banksy έστησε άγαλμα στο κέντρο του Λονδίνου χωρίς να τον δει κανένας;
- Στο διάστημα τέσσερις ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι: Θα ανιχνεύουν πυρκαγιές - Εντυπωσιακές εικόνες
- Στα βήματα των 200: Πάνω από 1.500 δρομείς από το Χαϊδάρι στην Καισαριανή