Ελλάδα|17.02.2024 22:22

Λαύριο: Βίαζε τη θετή του κόρη από 11 ετών, όταν η μητέρα έλειπε - Βρήκε το θάρρος να μιλήσει το παιδί

Newsroom

Έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια του πατριού της ζούσε για πάνω από έναν χρόνο 13χρονη -σήμερα- κοπέλα, καθώς ο 33χρονος φέρεται να ασελγούσε σεξουαλικά πάνω της τις ώρες που η μητέρα της έλειπε από το σπίτι.

Η φρικτή κακοποίηση της ανήλικης ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών και έλαβε χώρα σε δύο διαφορετικές περιοχές, όπου διέμενε η οικογένεια τόσο στην Εύβοια όσο και στο Λαύριο.

Την κακοποιούσε για 1,5 χρόνο

Οι κακοποιήσεις έλαβαν χώρα από 30 Ιουνίου 2022 έως 24 Δεκεμβρίου 2022 και ιδίως κατά τους μήνες Αύγουστο – Σεπτέμβριο, καθώς και κατά το μετέπειτα διάστημα που διέμεναν στο Λαύριο Αττικής, δηλαδή από 24 Δεκεμβρίου 2022 έως 16 Μαΐου 2023.

Βρήκε το θάρρος να μιλήσει

Τελικά, το κορίτσι το οποίο, σύμφωνα με το Mega, αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη, βρήκε τη δύναμη να μιλήσει στη μητέρα της για την επαναλαμβανόμενη κακοποίηση από τον πατριό της και εκείνη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Συνελήφθη ο 33χρονος

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απ’ όπου ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη και ακολούθως παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 30ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης.

Τελικά, ο 33χρονος συνελήφθη και βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

ΕύβοιαΛαύριοειδήσεις τώρακακοποίησηβιασμός