Ελλάδα|19.02.2024 14:05

Κορινθία: Υπάλληλος του δήμου ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Newsroom

Στην δήμο Ερέτριας - Αμαρύνθου στην Εύβοια εργαζόταν εξ' αποστάσεως ο 45χρονος από την Κορινθία, για τον οποίο εξετάζεται το ενδεχόμενο της αιμομιξίας.

Μάλιστα, ο 45χρονος, όπως είπε σχετικά ο δήμαρχος της πόλης Νικόλαος Γούρνης, είχε πάρει μετάταξη στον συγκεκριμένο δήμο πριν από δύο με τρία χρόνια, και διαπιστώθηκε πως εργαζόταν κανονικά μέσω ίντερνετ.

Τι είπε ο δήμαρχος Ερέτριας

«Ενημερώθηκα και έχω στείλει έγγραφα για να παρουσιαστεί. Αυτός έκανε δουλειά εξ αποστάσεως. Έγινε το 2020 μετάταξη για λόγους υγείας και παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως και έτσι μας είχαν πει από την προηγούμενη διοίκηση» είπε αρχικά ο δήμαρχος Ερέτριας - Αμαρύνθου.

«Υπήρχε ένα έγγραφο από τον αντιδήμαρχο από τις 16 του μηνός ότι δεν παρουσιαζόταν εδώ, έστειλα έγγραφο στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε. Μετά, κατέθεσα και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μηνός που τον καλούσε σε απολογία, γιατί δεν ερχόταν» συνέχισε για τον 45χρονο από την Κορινθία.

«Παρόλα αυτά όμως μέσα στην υπηρεσία έχουμε δει ότι τις δουλείες τις έκανε εξ αποστάσεως» κατέληξε ο κ. Γούρνης.

Στον εισαγγελέα ο πατέρας της οικογένειας

Ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» οδηγήθηκε σήμερα στον ισαγγελέα . Ο 45χρονος συνελήφθη για απείθεια στο νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

σπηλιάΚορινθίαΕύβοιαειδήσεις τώραοικογένειαΚόρινθος