Ελλάδα|20.02.2024 12:49

Σπύρος Μπιμπίλας: Επίθεση στον δρόμο δέχτηκε για τα ομόφυλα ζευγάρια

Newsroom

Σε εκδήλωση παραβρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, τον οποίο προσέγγισαν τα τηλεοπτικά συνεργεία για δηλώσεις. Εκεί, ο βουλευτής σημείωσε ότι δέχτηκε επίθεση.

Όπως είπε ο βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, άγνωστος άντρας του επιτέθηκε λεκτικά.

«Καλά κάναμε και σας τρομάξαμε»

«Δέχτηκα μια επίθεση στο δρόμο από έναν κύριο με ποδήλατο, πολύ χυδαία. Δεν μπορώ να σας πω τι είπε. Όχι χειρονομία, λεκτική επίθεση. Δε λέγεται στην τηλεόραση. Εγώ του είπα “σας τρομάξαμε;” και μου λέει "ναι". Και του είπα “καλά κάναμε και σας τρομάξαμε, για να ξυπνήσετε”», είπε ο ίδιος στις κάμερες.

«Έκλαιγα κρυφά γιατί έπρεπε να κρύψω κάτι» 

Σε ιδιαίτερα προσωπικό τόνο ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε απόκρυφες στιγμές της ζωής του στη Βουλή κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε, από μικρό παιδί είχε καταλάβει ότι διέφερε από τα υπόλοιπα αγόρια της ηλικίας του. 

«Κανένα παιδί να μη ξαναχύσει κρυφά δάκρυα»

«Το κατάλαβα στα μουσεία που τόσο αγαπώ καθώς προσκολλιόμουν στα ανδρικά αγάλματα και όχι στα γυναικεία. Έκλαιγα κρυφά γιατί έπρεπε να κρύψω κάτι που ντρεπόμουν για αυτό», υπογράμμισε και στον ίδιο τόνο συνέχισε: «Έγινα ένα εσωστρεφές και μελαγχολικό παιδί που έγραφε ποιήματα. Μεγάλωσα όμως και έκανα σπουδαίους συντρόφους. Αυτοί οι σπουδαίοι σύντροφοι και τα αδέρφια μου είναι πλέον η ακριβή μου οικογένεια. Αυτά τα κρυφά μου δάκρυα με οδηγούν στα 68 μου να αγωνίζομαι για να μην κλάψουν άλλα παιδιά. Επιτέλους είμαστε όλοι άνθρωποι».

Σε μια προσπάθεια να καταδείξει τους λόγους για τους οποίους είναι σημαντικό να ψηφιστεί σήμερα το νομοσχέδιο, είπε ότι αύριο μπορεί και τα δικά σας παιδιά να χύνουν όπως κι ο ίδιος κρυφά δάκρυα. «Αγωνίζομαι ώστε κανένα παιδί να μη ξαναχύσει κρυφά δάκρυα. Να μην απέχετε από την ψηφοφορία», τόνισε και δέχτηκε τα χειροκροτήματα των βουλευτών όλων των πτερυγών.

επίθεσηομόφυλα ζευγάριαειδήσεις τώραΠλεύση ΕλευθερίαςΣπύρος Μπιμπίλας