Ελλάδα|21.02.2024 09:44

Κορινθία: Αρνείται το τεστ DNA ο Παλαιοχριστιανός - «Έκπληκτη» δηλώνει η αδερφή του

Newsroom

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογένεια των «παλαιοχριστιανών» που ζούσε σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία ενώ, ο 45χρονος πατέρας που κρατείται και αναμένεται να απολογηθεί, αρνείται να υποβληθεί στο τεστ DNA που διατάχθηκε από την εισαγγελία. 

Ο εισαγγελέας διέταξε τη διεξαγωγή του τεστ DNA ώστε να φανεί ποιος είναι ο πατέρας του 11μηνου βρέφους ενώ τρία παιδιά της οικογένειας, την ίδια στιγμή, εξακολουθούν να αγνοούνται. Και η μητέρα των παιδιών αγνοείται, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να τους εντοπίσει. Στο λαγούμι παρέμειναν τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας. 

Για τα παιδιά της οικογένειας αναζητούνται οι ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και πιστοποιητικά που να τα συνδέουν με τον 45χρονο, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας. Για τα τρία παιδιά που αγνοούνται, ο συλληφθείς υποστηρίζει ότι δε γνωρίζει που βρίσκονται ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν ότι βρέθηκαν σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών.

«Το κράτος θα κάνει κάτι για το bullying στα σχολεία;»

Η αδερφή του κατηγορούμενου, δήλωσε την Τετάρτη (21/02) στην ΑΝΤ1 ότι είναι έκπληκτη από τις συνθήκες διαβίωσης του 45χρονου. «Δεν πίστευα ότι θα δω τέτοια εικόνα εκεί που έμενε ο αδελφός μου», είπε.

«Έχω παιδί και πηγαίνει σχολείο, δε γνώριζα γιατί ο αδερφός μου δεν πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο. Όταν γίνεται bullying στα σχολεία και παιδιά κινδυνεύουν το κράτος θα κάνει κάτι; Δεν ξέρω τον λόγο που δεν τα πήγαινε, δεν ξέρω αν δεν τα πήγαινε γιαυτό τον λόγο ή για τον παλαιοχριστιανισμό», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι, «ο αδερφός μου ήταν άνεργος άνευ αποδοχών για δύο χρόνια, δεν δούλευε για δέκα χρόνια».

ΚόρινθοςΟρεινή Κορινθίατεστ DNAειδήσεις τώραπατέραςπαιδιά