Ελλάδα|21.02.2024 19:10

Ο εξορκιστής της Θεσσαλονίκης… επέστρεψε: Παρέχει τις «υπηρεσίες» του τηλεφωνικώς

Newsroom

Μετά την αποφυλάκιση του ο επικεφαλής της εκκλησίας των Εθνών και συνεχίζει τη δράση του ανενόχλητος. Η αποθήκη στη Θεσσαλονίκη που τελούνταν οι εξορκισμοί είναι σήμερα κλειστή και ο Χάρης Τσακωνίδης παρέχει τις «υπηρεσίες» του τηλεφωνικώς.

Υπηρεσίες... τηλεφωνικώς

«Ενώ μας διώκουν, μας επικρίνουν και μας απορρίπτουν για χάρη του Χριστού, το φιλεύσπλαχνο Πνεύμα του Κυρίου δεν μας έχει εγκαταλείψει. Αντίθετα, συνεχίζει να μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να πολεμάμε και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη βασιλεία του Θεού», εμφανίζεται να λέει σε βίντεο.

Το MEGA επικοινώνησε με την εκκλησία και τους είπαν ότι μπορούν να μεταβιβάσουν στον «Άνθρωπο του Θεού» αίτημα προσευχής αλλά όχι να τους φέρουν σε επικοινωνία μαζί του. «Από το τηλέφωνο αν θέλετε να λάβετε κάποια προσευχή, μας λέτε το αίτημα προσευχής σας και εμείς θα το σημειώσουμε και θα το αναφέρουμε στον άνθρωπο του Θεού. Ο άνθρωπος του Θεού δεν μιλάει στο τηλέφωνο δυστυχώς, μόνο σημειώνουμε τα αιτήματα προσευχής και προσεύχεται», ανέφεραν χαρακτηριστικά. 

Η εκκλησία του  Τσακωνίδη μετονομάστηκε από «Εκκλησία των Εθνών» σε «Χριστιανική Εκκλησία Όλων των Εθνών και όπως λέει σε βίντεο του έχει καταθέσει αίτημα για άδεια. 

Οι εξορκισμοί στην πλατεία Αριστοτέλους 

Την παρέμβαση εισαγγελέα είχε προκαλέσει τον Αύγουστο του 2022 η διοργάνωση ανοιχτής θρησκευτικής εκδήλωσης με τελετές εξορκισμού στην παλιά Αγορά στην Πλατεία Αριστοτέλους. 

Στα βίντεο από την εκδήλωση που είχαν κάνει τον γύρω του διαδικτύου εμφανιζόταν ο Τσακωνίδης να τελεί εξορκισμούς τα Αγγλικά σε άτομα που έβγαζαν κραυγές και κυλιόντουσαν στο δάπεδο, καθώς ο ίδιος έλεγε τις «προσευχές» του.  

ειδήσεις τώραΘεσσαλονίκηεξορκισμόςΕκκλησία