Ελλάδα
|
21.02.2024 20:46
Πόρος: Βρέθηκε σορός γυναίκας – Οι πρώτες εκτιμήσεις
NewsroomΣορός γυναίκας εντοπίστηκε στον Πόρο, με τις αρχές να εξετάζουν εάν πρόκειται για την Σταυρούλα που είχε εξαφανιστεί προ μηνών στην Κυψέλη.
Τι δείχνουν τα στοιχεία
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η σορός φέρει ένα σημάδι το οποίο ταιριάζει με σημάδι που είχε στο σώμα της η Σταυρούλα. Ακόμα, στο άψυχο σώμα υπήρχαν ακριβά κοσμήματα παρόμοια με εκείνα που φέρεται να φορούσε η Σταυρούλα όταν εξαφανίστηκε πριν έξι μήνες.
Έχει γίνει λήψη DNA από τον πατέρα της γυναίκας για να δουν αν πρόκειται για εκείνη. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει ο ιατροδικαστής δε φαίνεται να υπάρχουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας.
Διαβάστε ακόμη
- Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
- Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
- Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
- «Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου