Ελλάδα|21.02.2024 20:46
Πόρος: Βρέθηκε σορός γυναίκας – Οι πρώτες εκτιμήσεις
NewsroomΣορός γυναίκας εντοπίστηκε στον Πόρο, με τις αρχές να εξετάζουν εάν πρόκειται για την Σταυρούλα που είχε εξαφανιστεί προ μηνών στην Κυψέλη.
Τι δείχνουν τα στοιχεία
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η σορός φέρει ένα σημάδι το οποίο ταιριάζει με σημάδι που είχε στο σώμα της η Σταυρούλα. Ακόμα, στο άψυχο σώμα υπήρχαν ακριβά κοσμήματα παρόμοια με εκείνα που φέρεται να φορούσε η Σταυρούλα όταν εξαφανίστηκε πριν έξι μήνες.
Έχει γίνει λήψη DNA από τον πατέρα της γυναίκας για να δουν αν πρόκειται για εκείνη. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει ο ιατροδικαστής δε φαίνεται να υπάρχουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας.
Διαβάστε ακόμη
- Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
- Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
- Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια