Ελλάδα|22.02.2024 11:57

Κορινθία: Αρνείται το test DNA ο «Παλαιοχριστιανός» - «Δεν κατηγορούμαι για αιμομιξία»

Newsroom

Ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» που ζει με την οικογένειά του σε λαγούμια στην Κορινθία και δεν στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο, σε νέες δηλώσεις του επισήμανε ότι η οικογένεια είναι ιδιωτική, τόνισε ότι δεν επιθυμεί να αποκαλύψει πού βρίσκονται η γυναίκα και τα παιδιά του που αγνοούνται και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τεστ DNA.

«Δεν έδωσα DNA»

Ο ίδιος τόνισε, «δεν κατηγορούμαι για αιμομιξία» ενώ υπογράμμισε ότι, τόσα χρόνια, έκανε καλά που γύριζε την πλάτη του στο κράτος. «Δυστυχώς αυτή τη στιγμή στη φάση που είμαι πρέπει να κάνω και έρανο για να πάρω κάρτα για το τηλέφωνο μου. Δεν έχω ούτε χρήματα ούτε τίποτα», σημείωσε στον ΑΝΤ1 ενώ επικαλούμενος την ιδιωτικότητα τόνισε ότι, «δεν μπορεί μια οικογένεια να βγαίνει φόρα παρτίδα στα κανάλια. Υπάρχει και ένα ψυχολογικό βάρος που περνούν τα παιδιά να βλέπουν να ασχολείται μαζί τους όλη η κοινωνία, κάποτε θα είναι ενήλικα».

Ο 45χρονος αναφέρθηκε και στα όσα ακούγονται για έρευνα των Αρχών για το ενδεχόμενο αιμομιξίας. «Δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξία, δεν έδωσα dna, δεν έδωσε ούτε ηλεκτρονικό δαχτυλικό αποτύπωμα, ούτε ιριδοσκόπηση έδωσα για να βγάλω νέα ταυτότητα, ούτε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση έκανα», είπε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο 15χρονο παιδί του που, με εισαγγελική εντολή, βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», τονίζοντας ότι, «πήγα στο Παίδων αλλά δε μου επέτρεψαν να δω το παιδί μου. Είναι εξοντωτικό. Ελπίζω να το τιμωρήσει ο κόσμος».

σύλληψητεστ DNAπατέραςΟρεινή Κορινθίαειδήσεις τώρα