Πρόστιμο 15.000 ευρώ από την Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας στον Αχιλλέα Μπέο
NewsroomΠρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στον πρόεδρο του ΝΠΣ Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, για τη ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή Αντρέα Τετέι, από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας.
Ο Αχιλλέας Μπέος είχε αποκαλέσει τον κ. Τετέι, αθλητή της Κηφισιάς, «μαϊμού» κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας της Μαγνησίας με των Βορείων Προαστίων.
Η ανακοίνωση της Επιτροπής
«Διοικητική κύρωση (πρόστιμο) δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ στον κ. Μπέο Αχιλλέα για τη συμπεριφορά απέναντι στον ποδοσφαιριστή κ. Αντρέα Τετέι, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ Κηφισιά – ΠΑΕ Βόλος για το πρωτάθλημα της Super League, που διεξήχθη στις 11/02/2024 στο δημοτικό γήπεδο Καισαριανής, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ.2 του Ν. 4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 9 του Ν. 5085/2024».
- Ιστορική ανακάλυψη: Πατημασιές 130 εκατ. ετών στη Βραζιλία ανήκουν σε άγνωστο γιγάντιο θηλαστικό
- Ελληνικό: Έκλεψαν καλώδιο οπτικών ινών της ΥΠΑ - Προοριζόταν για κρίσιμο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας
- Διπλωματικό επεισόδιο Άγκυρας-Κιέβου: Ουκρανικά drones χτύπησαν τουρκικά εμπορικά πλοία
- Φονική κακοκαιρία στην Κύπρο: Νεκρός 76χρονος σε σκάφος που βυθίστηκε στο Κάβο Γκρέκο - Κεραυνός χτύπησε άνδρα