Ελλάδα|02.04.2019 13:27

Ληστές αδειάζουν κατάστημα ρούχων στη Θεσσαλονίκη (vid)

Newsroom

Ληστεία έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κατάστημα ρούχων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τους ληστές να προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα του καταστήματος με έναν λοστό. Αφού βλέπουν ότι δεν μπορούν να την σπάσουν, αρχίζουν να κλωτσούν την πόρτα μέχρι που τελικά σπάει. Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, οι δράστες αρχίζουν να αδειάζουν τα σταντ με τα ρούχα, να αρπάζουν παπούτσια και ό,τι άλλο βρουν μπροστά τους.

Φτάνουν μπροστά στο ταμείο, το ανοίγουν και παίρνουν περίπου 270 ευρώ, αφού πρώτα έχουν ελέγξει και τα διπλανά συρτάρια. Στη συνέχεια απομακρύνονται, όπως ακριβώς μπήκαν και εξαφανίζονται με ένα κόκκινο αυτοκίνητο.

«Φανταστείτε ότι όλα αυτά έγιναν μέσα σε περίπου ενάμιση λεπτό», λέει στο politesoraiokastrou.gr η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

«Παρότι ο συναγερμός χτυπούσε, εκείνοι εισέβαλαν στο μαγαζί και άρχισαν να παίρνουν τα πάντα. Ο λόγος που δεν τα σήκωσαν όλα, είναι διότι, μένουμε ακριβώς από πάνω και άκουσαν τον θόρυβο από τα παντζούρια που σηκώσαμε για να δούμε τι συμβαίνει. Τότε τους είδαμε να το βάζουν στα πόδια» είπε.

Η αξία των πραγμάτων που άρπαξαν από το κατάστημα εκτιμάται περίπου στα 10.000 ευρώ.

αστυνομίαΘεσσαλονίκηληστεία