Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης
NewsroomΑπό το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου» εξαφανίστηκε τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου η Αναστασία Π., 15 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» κατόπιν Εισαγγελικής εντολής προχώρησε άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο.
Η Αναστασία Π. έχει κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 μ. και είναι αδύνατη. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Έχει σκουλαρίκια στη μύτη και το άνω χείλος.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας: «Άκουσα κραυγές και μια τζαμαρία να σπάει»
- Λίβανος: Επιστροφή στο σπίτι με ελπίδα αλλά και φόβο - Οι πρώτες παραβιάσεις και η εύθραυστη ηρεμία
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Άλλη μια μέρα με «πορτοκαλί» ατμόσφαιρα - Πότε φεύγει η σκόνη, πού θα πέσουν λασποβροχές
- Ο «ωραίος» πολιτικός με το πτυχίο του | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.20)