Ελλάδα|23.02.2024 11:58

Βγήκε η προκήρυξη της Δημοτικής Αστυνομίας: Αυτοί είναι οι 2 κόφτες

Newsroom

Εκδόθηκε σήμερα το πρωί το ΦΕΚ με την πολυαναμενόμενη προκήρυξη της Δημοτικής Αστυνομίας. Ειδικότερα, η προκήρυξη 1Κ/2024 του ΑΣΕΠ, που δημοσίευσε πρώτο το proson.gr, προβλέπει την πλήρωση 1.213 θέσεων μόνιμου προσωπικού στη Δημοτική Αστυνομία. Στην προκήρυξη μπορούν να συμμετάσχουν σχεδόν ΟΛΟΙ όσοι έχουν το απαραίτητο ύψος και ηλικιακό όριο και δεν «σκοντάφτουν» στους κόφτες που υπάρχουν

Πιο αναλυτικά, στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν οποιοδήποτε πτυχίο Πανεπιστημίου, οποιοδήποτε πτυχίο ΤΕΙ ή απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το γεγονός αυτό αναμένεται να εκτοξεύσει το ενδιαφέρον των υποψηφίων, ο διορισμός των οποίων θα κριθεί τελικά στην... λεπτομέρεια.

Το ηλικιακό όριο ορίζεται μεταξύ των 20 και 35 ετών, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,63 μ. οι γυναίκες και 1,70 μ. οι άνδρες.

Πώς να μην «σκοντάψετε» στους δύο βασικούς κόφτες

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω στην προκήρυξη μπορούν να συμμετάσχουν σχεδόν ΟΛΟΙ όσοι έχουν γεννηθεί από την την 1η Ιανουαρίου 1989 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2004. Ωστόσο, υπάρχουν δύο βασικοί κόφτες που μπορούν να «φρενάρουν» την υποψηφιότητα σας. Ποιοι είναι αυτοί;

 1. Η καλή (τουλάχιστον) γνώση της αγγλικής γλώσσας

Εάν δεν έχετε πιστοποίηση γνώσης αγγλικών, δείτε ποια είναι η που προλαβαίνετε να πάρετε μέσα σε δύο μόνο ημέρες. Είναι η εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών της goLearn, η οποία είναι μόνη στην Ελλάδα που μπορείτε να λάβετε σε δύο ημέρες.

Την πιστοποίηση είναι πολύ εύκολο να την λάβετε,  άμεσα, εξ αποστάσεως και μόνο με τηλεξέταση σε Reading και Listening! Πώς; Πληρώνετε 95 ευρώ (έκπτωση Φεβρουαρίου) και κλείνετε άμεσα ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΔΩ - Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 95 ευρώ)

2. Η πιστοποίηση γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή

Για όλες τις θέσεις της προκήρυξης απαραίτητο προσόν είναι η πιστοποίηση γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Για να αποφύγετε και αυτό τον κόφτη άμεσα μπορείτε να πάρετε την εύκολη πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή της GoLearn.

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ της Πιστοποίησης Υπολογιστών ELIC  (Μόνο 85 ευρώ)

Δείτε ακόμα:

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη για τη Δημοτική Αστυνομία

Δείτε ΕΔΩ μέχρι πόσες θέσεις μπορείτε να δηλώσετε ανά κατηγορία εκπαίδευσης στην προκήρυξη της Δημοτικής Αστυνομίας

Πηγή: Proson.gr

Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr:

Το πιο εύκολο Proficiency - Lower στην Ελλάδα με 97% επιτυχίας | Proson

Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠπροκήρυξηδιαγωνισμόςειδήσεις τώραδημοτική αστυνομία