Ελλάδα|26.02.2024 19:28

Μακάβριο εύρημα στη Σόλωνος: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο στην αποχέτευση

Ευλαμπία Ρέβη

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ασφάλεια Αττικής μετά το μακάβριο εύρημα που φέρεται να βρήκε υπάλληλος καθαριότητας στο σύστημα αποχέτευσης κτιρίου επί της οδού Σόλωνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο εργαζόμενος εξωτερικής επιχείρησης κλήθηκε να καθαρίσει το σύστημα αποχέτευσης, αλλά κατά τη διάρκεια εντόπισε τη σορό ενός εμβρύου που είχε και τον ομφάλιο λώρο. Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει τον χώρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο υπάλληλος του συνεργείου απόφραξης χρησιμοποίησε μικροκάμερα και μέσω αυτής εντόπισε το μακάβριο εύρημα. Μάλιστα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημέρωσε τους υπεύθυνους ΜΚΟ η οποία μισθώνει το κτίριο, που φέρονται να του είπαν ότι θα το διαχειριστούν οι ίδιοι και στη συνέχεια αποχώρησε.

Όλα αυτά φέρονται να διαδραματίστηκαν το μεσημέρι με τον υπάλληλο να ενημερώνει αργότερα την εταιρεία του για το τι συνέβη και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ. Στα χέρια της Αστυνομίας υπάρχει ήδη και η σχετική φωτογραφία από το μακάβριο εύρημα.

ειδήσεις τώραΕλληνική Αστυνομίαέμβρυοκτίριο