Απεργία ταξί: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη – Διακοπή κυκλοφορίας και εκτροπές
NewsroomΣυγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια πορεία – διαμαρτυρία με κατεύθυνση το υπουργείο Μεταφορών θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη οδηγοί ταξί.
Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης πραγματοποιώντας εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, όπου είναι απαραίτητες, κατά το μήκος της διαδρομής.
Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται
Ειδικότερα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την οδό Σπύρου Πάτση, όπου θα συγκεντρωθούν τα ΤΑΞΙ και στη συνέχεια διαδοχικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο δρομολόγιο μέσω της Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Μεταφορών.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης.
Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.
- Τα ΚΤΕΛ ψάχνουν οδηγούς σε... Ινδία και Αίγυπτο - Λείπουν 500 από την Ελλάδα
- Τσίπρας στο Άγιο Όρος: Η επιστροφή που ξύπνησε παλιές εικόνες
- Αιματηρό επεισόδιο στο Μενίδι: Άνοιξαν πυρ κατά αυτοκινήτου, τραυματίστηκε σοβαρά 26χρονος
- Τα νέα σενάρια για τον χρόνο των εκλογών: Ποιες προτάσεις είναι στο τραπέζι - Τι θα κρίνει την τελική απόφαση