Ελλάδα|26.02.2024 22:20

Σόλωνος: Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο στην αποχέτευση

Newsroom

Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε σε αποχέτευση κτιρίου στην οδό Σόλωνος, με τις Αρχές να μην έχουν προς το παρόν απαντήσεις.

Εκπρόσωποι της εταιρείας αποφράξεων, εργαζόμενος της οποίας φέρεται να εντόπισε με κάμερα το εύρημα, καταθέτουν στις Αρχές για το εύρημα, καθώς κάποιος ή κάποιοι φέρεται να το απομάκρυναν από το σημείο που εντοπίστηκε.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν να ρίξουν «φως» στο ποιος μετέβη στο σημείο, γιατί απομάκρυνε αυτό που έμοιαζε με βρέφος και πού το μετέφερε. Επίσης, διερευνάται το πώς το βρέφος βρέθηκε σε αυτό το σημείο.

Το έμβρυο εκτιμάται ότι ήταν περίπου 5 μηνών

Το έμβρυο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτιμάται ότι ήταν περίπου πέντε μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο κτίριο στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» και ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, ενημέρωσε τους υπευθύνους της ΜΚΟ, οι οποίοι του είπαν πως θα τοποθετήσουν τη σορό σε κουτί.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα όσα κατήγγειλε.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το σημείο και διεξάγουν έρευνες.

βρέφοςνεκρό βρέφοςειδήσεις τώρακέντρο Αθήνας