Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 42χρονος που τραυμάτισε στο λαιμό με μαχαίρι τη σύζυγό του
NewsroomΣυνελήφθη ο 42χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό την 39χρονη σύζυγό του, το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου, μέσα στο αυτοκίνητό τους, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 42χρονο σε τμήμα επειγόντων περιστατικών νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος φέρεται να είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Το χρονικό του εγκλήματος
Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από την επιχείρηση που εργάζεται η 39χρονη. Ο 42χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο και κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με τη σύζυγό του, την τραυμάτισε ελαφρά στο λαιμό με μαχαίρι. Η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο και προσέτρεξε για βοήθεια σε γειτονική επιχείρηση.
Ο 42χρονος έφυγε με το αυτοκίνητο και από τότε η αστυνομία αναζητούσε τα ίχνη του.
- Πρωτοφανές κυνηγητό στη Ζάκυνθο: 33χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία επιτέθηκε σε αστυνομικούς και διέφυγε τρεις φορές
- Χαϊδάρι: Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη - Έπαθε τέσσερις ανακοπές στο χειρουργείο
- Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της Ελευθερίας
- «Με τρύπησαν στα δάχτυλα και έβγαινε ωχρό υγρό»: Η δραματική περιγραφή εκκαθαριστή του Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά