Ελλάδα|27.02.2024 12:43

«Πατήρ Κλεομένης» κατά παλαιοχριστιανού: Δεν έχω καμία σχέση - Με συκοφαντεί

Newsroom

Συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την οικογένεια των αυτοαποκαλούμενων παλαιοχριστιανών ο «πατήρ Κλεομένης», τον οποίο ο 47χρονος από την Κορινθία φέρεται να υπέδειξε ως τον πατέρα του παιδιού της κόρης του.

Ο ρασοφόρος, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 υποστήριξε πως: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, δεν γνωρίζω ούτε τον ίδιο, ούτε την γυναίκα του, ούτε τα παιδιά του. Δεν τον έχω συναντήσει, δεν ξέρω την οικογένεια του. Αφού δεν έχω γνωρίσει την οικογένεια του, πώς να γνωρίζω την 22χρονη κόρη του;».

«Ποιος τον έβαλε να με συκοφαντήσει;»

«Ρωτήστε τον ίδιο ποιος τον έβαλε να με συκοφαντήσει. Ούτε ξέρω τι λαγούμια έχει φτιάξει ούτε τι κάνει στην ζωή του. Δεν θα με μπλέξετε, δεν θα με μπερδέψετε. Ποιος σε έβαλε, ρε φίλε, να με μπλέξεις;», ξέσπασε.

«Κάποιοι θέλουν πάλι να με στείλουν στη φυλακή»

Ο ίδιος τόνισε πως: «Εάν δεν ήμουν ιερέας και έκανα αντιποίηση αρχής οι δικαστικές Αρχές θα με είχαν συλλάβει. Είμαι κανονικότατος ιερέας, με χειροτονητήριο, με μαρτυρίες ανθρώπων και στις δύο χειροτονίες μου το 2006 ως ιεροδιάκονος και ως ιερέας. Είμαι ιερέας της Ορθοδόξου Εκκλησίας, δεν είμαι ούτε ρασοφόρος ούτε μοναχός όπως με αποκαλείτε». «Με αναγνωρίζει ως ιερέα ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα», τόνισε.

Επισήμανε πως ότι «έχω ήδη πάει στη φυλακή και κάποιοι θέλουν πάλι να με στείλουν στη φυλακή. Την βαλίτσα μου την έχω έτοιμη να πάω πάλι στην φυλακή. Έχω περάσει 16 δικαστικές διαδικασίες, αλλά είμαι ελεύθερος. Έχω ''γραμμένες'' όλες τις Αρχές και τις εξουσίες του κοσμικού κράτους, δεν τις υπολογίζω».

Ερώτημα ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της 22χρονης 

Το βασικό σημείο που ερευνούν οι Αρχές είναι η πατρότητα των ανήλικων παιδιών και ειδικότερα του βρέφους που φέρεται να είναι παιδί της 22χρονης κόρης του παλαιοχριστιανού.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών», πατέρας του βρέφους είναι ο «πατήρ Κλεομένης» γνωστός για βίντεο που αναρτούσε στο διαδίκτυο.

ΚορινθίαπαιδίΟρεινή Κορινθίαοικογένειαειδήσεις τώρα