Ελλάδα|02.04.2019 18:19
Εντοπίστηκε νεκρός σε Ι.Χ. που καιγόταν
NewsroomΝεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ι.Χ. όχημα, επί της εθνικής οδού Άμφισσας - Προσηλίου.
Στο σημείο επιχίρησαν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα. Το αυτοκίνητο έχει καεί ολοσχερώς, δεν είναι ευδιάκριτος ούτε ο αριθμός των πινακίδων κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός βρέθηκε πλήρως απανθρακωμένη και για τον λόγο αυτό δεν έχει εξακριβωθεί εάν το θύμα ήταν άντρας ή γυναίκα. Αδιευκρίνιστες παραμένουν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα πήρε φωτιά.
Όλα τα σενάρια ως προς τις συνθήκες θανάτου, αν πρόκειται δηλαδή για ατύχημα, αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια, προς το παρόν παραμένουν ανοιχτά.
Διαβάστε ακόμη
- Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή αναπτύσσουν οι ΗΠΑ
- Το χρονικό της φονικής κακοκαιρίας: Δύο φάσεις βροχής και καταιγίδων που «βύθισαν» τη Γλυφάδα
- Αδιανόητο περιστατικό στα Βριλήσσια: Άνδρας παρέσυρε υπάλληλο των ΕΛΤΑ με το αυτοκίνητο για.. ένα δέμα
- Ποιος θυμάται την ηρωίδα της Σκιάθου που ρίσκαρε τη ζωή της, προδόθηκε, βασανίστηκε, τιμήθηκε από ξένους και πέθανε πάμπτωχη και ξεχασμένη;