Ελλάδα|27.02.2024 15:17
Τέμπη: Συγκλονίζει η γιαγιά του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού
NewsroomΈνας χρόνο μετά την εθνική τραγωδία των Τεμπών ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας παραμένει σε κωματώδη κατάσταση, ωστόσο, παρουσιάζει σημεία βελτίωσης.
«Όλοι προσπαθούν οι γιατροί, να τον κάνουν καλά. Είναι βαριά το παιδί, δεν είναι ελαφρύ το χτύπημα», είπε η γιαγιά του 22χρονου φοιτητή, μιλώντας στον Alpha.
«Δέχθηκε τα μοσχεύματα»
«Τώρα κάνει και αποκατάσταση, προσπάθειες συνέχεια. Το παλεύει το καημένο. Ήταν αθλητής, ξέρετε, παιδιά καθαρά χωρίς καταχρήσεις, γυμνασμένα από μικρά. Τώρα είναι στη Βοστόνη», πρόσθεσε.
Όπως είπε η γιαγιά του Γεράσιμου «δεν αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα, δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον»,ωστόσο, είναι αισιόδοξοι, καθώς δέχθηκε τα μοσχεύματα.
Διαβάστε ακόμη
- Ο πόλεμος ως ευκαιρία για το Μαξίμου, η στήριξη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου και οι πανηγυρισμοί για την αποτυχία του εισαγγελέα της δίκης των υποκλοπών
- Από τα λεωφορεία και το μετρό έως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια: Τα σχέδια του Υπερταμείου για οργανικά έσοδα 1 δισ.
- Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες - Αυτό είναι το μήνυμα
- Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη