Ελλάδα|27.02.2024 15:17
Τέμπη: Συγκλονίζει η γιαγιά του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού
NewsroomΈνας χρόνο μετά την εθνική τραγωδία των Τεμπών ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας παραμένει σε κωματώδη κατάσταση, ωστόσο, παρουσιάζει σημεία βελτίωσης.
«Όλοι προσπαθούν οι γιατροί, να τον κάνουν καλά. Είναι βαριά το παιδί, δεν είναι ελαφρύ το χτύπημα», είπε η γιαγιά του 22χρονου φοιτητή, μιλώντας στον Alpha.
«Δέχθηκε τα μοσχεύματα»
«Τώρα κάνει και αποκατάσταση, προσπάθειες συνέχεια. Το παλεύει το καημένο. Ήταν αθλητής, ξέρετε, παιδιά καθαρά χωρίς καταχρήσεις, γυμνασμένα από μικρά. Τώρα είναι στη Βοστόνη», πρόσθεσε.
Όπως είπε η γιαγιά του Γεράσιμου «δεν αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα, δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον»,ωστόσο, είναι αισιόδοξοι, καθώς δέχθηκε τα μοσχεύματα.
Διαβάστε ακόμη
- Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
- Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό