Ελλάδα|06.11.2018 16:54
Εξαπατούσε ηλικιωμένους παριστάνοντας τον εφοριακό
NewsroomΣυνελήφθη, στο Ίλιον, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Παιανίας, 35χρονος κατηγορούμενος για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς, από τον περασμένο Μάρτιο, εντόπιζε ηλικιωμένους στην περιοχή της Παιανίας και με το πρόσχημα επιστροφής χρημάτων από την εφορία, σε στενό συγγενικό τους πρόσωπο, τους εξαπατούσε, αποσπώντας τους χρήματα και κοσμήματα.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις απάτης, με το ίδιο πρόσχημα. Σημειώνεται, ότι ο 35χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε απάτες και κλοπές και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή.
Διαβάστε ακόμη
- Φρίκη στο Πακιστάν: Δύο γυναίκες απήχθησαν, βασανίστηκαν και βιάστηκαν ομαδικά όταν πήγαν για ραντεβού με επενδυτές crypto
- Σοκ στην Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
- «Θα μπορούσα να τη φάω»: Φρίκη με δολοφόνο που είχε εμμονή με τον Χάνιμπαλ και διαμέλισε γειτόνισσά του
- «Δώσε 40 ευρώ μη σου δώσω κλωτσιές»: Οργή με τον οδηγό ταξί που απειλεί 17χρονους για διπλό κόμιστρο