Ελλάδα|29.02.2024 23:46
Αγωνία στο Βόλο: Στο νοσοκομείο 5χρονο κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του
NewsroomΏρες αγωνίας για ένα κοριτσάκι μόλις 5 ετών, το οποίο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TheNewspaper.gr, μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι εκτάκτως στο Νοσοκομείο Βόλου χωρίς αισθήσεις.
Ειδικότερα, το παιδί διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών σε κακή κατάσταση, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας εκ γενετείς και οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει ότι σε αυτή την ηλικία θα υπάρξει σοβαρό θέμα.
Αμέσως, οι γιατροί του «Αχιλλοπουλείου» έπεσαν επάνω στο κοριτσάκι κάνοντας ότι μπορούν για να το επαναφέρουν, ενώ λίγη ώρα αργότερα, αποφασίστηκε η κατεπείγουσα διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Διαβάστε ακόμη
- Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
- Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών - Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
- «Σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Αυξήθηκαν στους 39 οι νεκροί, δεκάδες οι σοβαρά τραυματίες
- Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη… γειτονιά - Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα