Ελλάδα|03.03.2024 08:18
Αργος: Χτύπησε τη σύζυγό του με σίδερο και την έλουσε με χλωρίνη
NewsroomΝέο περιστατικό άγριας ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στο Άργος, όπου 34χρονος άνδρας χτύπησε με σίδηρο τη σύζυγό του και την περιέλουσε με χλωρίνη προκαλώντας της επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Τρίπολης, το απόγευμα της Παρασκευής κατόπιν εγκλήσεως του 32χρονου θύματος, η οποία ενημέρωσε τις Αρχές μετά τον ξυλοδαρμό της.
Το θύμα ενδοοικογενειακής βίας μεταφέρθηκε στογενικό νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ παρέμεινε για περαιτέρω εξετάσεις.
Διαβάστε ακόμη
- Επέκταση του πολέμου: Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Βηρυτό - «Οι επιθέσεις έγιναν από τη Χεζμπολάχ» λέει η Κύπρος
- Ποιες αποφάσεις «κλείδωσαν» στην Αθήνα μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Ανάλυση: Τι σημαίνει ότι «το Ιράν δεν είναι Βενεζουέλα» - Η δύσκολη επόμενη μέρα στην Τεχεράνη
- Κολωνός: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε βάρος του συντρόφου της 31χρονης - Δεν ήταν έγκυος, είχε κίρρωση του ήπατος