Ερμού: «Ο δράστης είναι στη φυλακή;» τα πρώτα λόγια της 22χρονης
NewsroomΣε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 22χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού, το μεσημέρι της Παρασκευής (1/2), εν ώρα αιχμής.
Όπως λέει ο πατέρας της στο Mega, η κοπέλα φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια και στα πρώτα της λόγια ήταν η ερώτηση εάν «ο δράστης είναι στη φυλακή». Παράλληλα, σοκάρουν και οι περιγραφές των συγγενών της που λένε πως τα ρούχα της ήταν σκισμένα στα δύο και σε μικρά κομμάτια, γεμάτα με αίμα.
Η 22χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χθες, Σάββατο, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.
Αύριο, Δευτέρα, ο Ιρακινός δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.
Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος υποστήριξε στις Αρχές ότι «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω».
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων