Ελλάδα|04.03.2024 20:14

Βγαίνει από την εντατική η 22χρονη που δέθηκε επίθεση στην Ερμού

Newsroom

Από στιγμή σε στιγμή θα βγει από την εντατική η 22χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 42χρονο την περασμένη Παρασκευή στην Ερμού. Η κοπέλα επικοινωνεί με το περιβάλλον, αλλά παραμένει σοκαρισμένη.

«Είναι καλύτερα, πολύ καλύτερα από ό,τι ήταν χθες. Δεν μπορεί να κοιμηθεί», επεσήμανε ο πατέρας της και πρόσθεσε «από τα λεγόμενα της αστυνομίας, έβαλε το μαχαίρι μέσα και το έστριψε. Τρύπησε ο πνεύμονας, έκανε χειρουργείο στον θώρακα. Δεν έχω ακόμα πλήρη ενημέρωση. Μίλησα με τον γιατρό, μου είπε σταθερά και αργά, αυτό μόνο» λέει ο πατέρας της 22χρονης.

Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο 42χρονος 

Η κοπέλα δέχθηκε επίθεση ακριβώς μπροστά από το κατάστημα στο οποίο εργάζεται. Είχε πάει 30 λεπτά νωρίτερα για να αλλάξει, όταν από το πουθενά της επιτέθηκε ο 42χρονος.

Σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο. Όπως έγινε γνωστό είχε έρθει φτάσει στην Ελλάδα το προηγούμενο 24ωρο μέσω Σερβίας και επιδεικνύοντας γερμανικό διαβατήριο.

Όταν τον ρώτησαν γιατί επιτέθηκε στην κοπέλα, απάντησε, «είναι κατάσκοπος από τη Γερμανία, με παρακολουθούσε και ήθελε να μου κάνει κακό».

ειδήσεις τώραΕρμούεπίθεση με μαχαίρι