Ελλάδα|05.03.2024 07:47

Ερμού: Απολογείται ο 42χρονος που μαχαίρωσε την 22χρονη

Newsroom

Στα δικαστήρια αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 42χρονος ο οποίος την περασμένη Παρασκευή επιτέθηκε και μαχαίρωσε μία 22χρονη στην Ερμού στο κέντρο της Αθήνας με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

Η κοπέλα δέχθηκε επίθεση ακριβώς μπροστά από το κατάστημα στο οποίο εργάζεται. Είχε πάει 30 λεπτά νωρίτερα για να αλλάξει, όταν από το πουθενά της επιτέθηκε ο 42χρονος.

Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο 42χρονος

Σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο. Όπως έγινε γνωστό είχε έρθει φτάσει στην Ελλάδα το προηγούμενο 24ωρο μέσω Σερβίας και επιδεικνύοντας γερμανικό διαβατήριο.

Όταν τον ρώτησαν γιατί επιτέθηκε στην κοπέλα, απάντησε, «είναι κατάσκοπος από τη Γερμανία, με παρακολουθούσε και ήθελε να μου κάνει κακό».

Βγαίνει από την εντατική η 22χρονη

«Είναι καλύτερα, πολύ καλύτερα από ό,τι ήταν χθες. Δεν μπορεί να κοιμηθεί», επεσήμανε ο πατέρας της και πρόσθεσε «από τα λεγόμενα της αστυνομίας, έβαλε το μαχαίρι μέσα και το έστριψεΤρύπησε ο πνεύμονας, έκανε χειρουργείο στον θώρακα. Δεν έχω ακόμα πλήρη ενημέρωση. Μίλησα με τον γιατρό, μου είπε σταθερά και αργά, αυτό μόνο» λέει ο πατέρας της 22χρονης.

Ερμούεισαγγελέαςεπίθεση με μαχαίριειδήσεις τώρα