Ελλάδα|06.03.2024 09:04

Σοβαρή καταγγελία στο Άργος: Ξυλοκόπησε με γκλοπ 40χρονη έπειτα από προσπέραση - «Μας είπαν να προσέχουμε»

Newsroom

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε μια γυναίκα 40 ετών από το Άργος. Η ίδια τόνισε πως ενώ ήταν σε όχημα με συγγενικό της πρόσωπο, ένας άνδρας τους έκλεισε το δρόμο και της επιτέθηκε με γκλοπ.

Εξήλθαν απ’ το όχημα και τότε, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, υπέστη σωματικές βλάβες από έναν άνδρα που είχε στην κατοχή του γκλοπ. Έγινε μηνυτήρια αναφορά για εξύβριση στο ΑΤ Βόρειας Κυνουρίας, από την γυναίκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο δράστης είναι ένας 45χρονος ημεδαπός. Εντοπίστηκε και έγινε σύλληψη στις 4 Μαρτίου απ’ τους Αστυνομικούς του ΑΤ Βόρειας Κυνουρίας.

«Μας είπαν να προσέχουμε»

«Ξαφνικά, ενώ είμαστε στο αντίθετο ρεύμα και κάνουμε την προσπέραση, είναι αυτός δίπλα μας, μας κορνάρει και ματαιώσαμε την προσπέραση. Σταματήσαμε πιο κάτω, του λέω ‘πας καλά, θα μας σκότωνες’, μας προσπερνάει και μας κλείνει τον δρόμο. Κατεβαίνει και εκεί είναι με ένα ξύλινο γκλοπ και κατεβαίνει η αδερφή μου να του πει θα μας σκοτώσει. Εμείς δεν τον ξέραμε αλλά αυτός μας γνώριζε γιατί είναι από την περιοχή» λέει η καταγγέλλουσα στο MEGA.

«Όλοι μας είπαν ότι αυτός τέτοια κάνει και ότι είναι επικίνδυνος και να προσέχουμε. Χτύπησε την αδερφή μου και εμένα γιατί κατέβηκα να του πω ότι πήγες να μας σκοτώσεις και φωνάζεις. Επειδή είδα ότι κρατάει ρόπαλο, είπα αν με χτυπήσεις θα σε πάω με τον νόμο» πρόσθεσε.

«Ήμουν σε όλη τη διαδικασία με τα χέρια μου ανοιχτά, με ζουλήξε την πρώτη φορά με το γκλοπ στην κοιλιά, έπεσα κάτω σηκώθηκα πάλι, μετά στο στέρνο από κάτω, έπεσα πάλι κάτω. Περνούσαν αυτοκίνητα, φωνάζαμε βοήθεια, σταματούσαν λίγο αλλά κανείς δεν σταμάτησε», τονίζει.

Ο δικηγόρων των θυμάτων δήλωσε ότι «Ενημερώθηκα από τους εντολείς μου για το συμβάν, ζήτησα και έλαβα τη δικογραφία, παρακολουθώ την υπόθεση, είμαι και εγώ έκπληκτος. Είναι ένα ακόμα περιστατικό βίας κατά των γυναικών».

καταγγελίαΆργοςειδήσεις τώραξυλοδαρμός