Μηχανική βλάβη σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο προς Μύκονο
NewsroomΤαλαιπωρία για τους 134 επιβάτες που ταξίδευαν το πρωί της Τετάρτης με το πλοίο «Αικατερίνη Π.», το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμεναρχείου, το καράβι παρουσίασε πρόβλημα στη δεξιά κύρια μηχανή, λίγη ώρα αφότου αναχώρησε από το λιμάνι της Άνδρου με προορισμό την Τήνο.
Το καράβι δεν ζήτησε συνδρομή ενώ αυτήν την ώρα επιστρέφει Ραφήνα πλέοντας με μία μηχανή. Αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι σε δύο περίπου ώρες.
Μέσω των μεγαφώνων ανακοινώθηκε στους επιβάτες στις 10:20 ότι το πλοίο θα επιστρέψει στη Ραφήνα λόγω μηχανικής βλάβης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο χτύπησε σε ξέρα μετά την αναχώρησή του από την Άνδρο, ενώ δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστές οι λεπτομέρειες για τη βλάβη. Οι επιβάτες αναρωτιούνται γιατί το καράβι δεν επιστρέφει στο πλησιέστερο λιμάνι της Τήνου, αντί να διανύσει όλη την απόσταση της επιστροφής στη Ραφήνα.
- Μαίνεται η φωτιά στη Δυτική Αττική: Τα τρία δυσκολότερα μέτωπα και η ανησυχία στην Ψάθα - Live ενημέρωση
- Μπλόκο στον διαγωνισμό της ΣΤΑΣΥ για τις νέες ηλεκτρονικές πινακίδες του ΗΣΑΠ
- «Πόλεμος ή συμφωνία;» Οι Ιρανοί προσπαθούν να διαβάσουν τις κινήσεις του Τραμπ - «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο»
- Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα; - Έχουμε δικτατορία ανόητε…