Ελλάδα|06.03.2024 17:43

Άργος: «Έκανα ό,τι μου έλεγε, δεν έβγαινα έξω» λέει η 32χρονη

Newsroom

Η 32χρονη από το Άργος πλέον νιώθει «ελεύθερη και ασφαλής» και αισθάνεται πιο δυνατή, μετά την προφυλάκιση του 34χρονου πατέρα των δύο παιδιών τους.

«Μου απαγόρευε να έχω social media, ζήλευε δεν ήθελε να έχω με κανέναν επικοινωνία. Έκανα ό,τι μου έλεγε» περιγράφει για τη ζωή της πριν και σοκάρει αναφέροντας πως «δεν πήγαινα ούτε στο σουπερμάρκετ, στην αρχή πηγαίναμε μαζί, αλλά δεν με άφηνε να πηγαίνω μόνη μου. Είχα κλειδιά για να βγω από το σπίτι, αλλά φοβόμουν. Δεν μπορούσα να επικοινωνήσω, μου είχε σπάσει το τηλέφωνο και το είχε πετάξει στη λεκάνη, δεν είχα τηλέφωνο».

«Ήθελε να με σκοτώσει και να κάψει και τα παιδιά»

Όπως πρόσθεσε, «τις τελευταίες δύο εβδομάδες που ήμουν κλεισμένη στο σπίτι τα παιδιά δεν πήγαιναν σχολείο, είχαν πάει μόνο δύο μέρες. Δεν με άφηνε να τα πηγαίνω, γιατί νόμιζε ότι κι εκεί κάτι γινόταν, τα πήγαινε και τα έπαιρνε ο ίδιος, εγώ δεν έβγαινα».

Η γυναίκα ζούσε δύο εβδομάδες σε κατάσταση αποκλεισμού, ενώ τα βασανιστήριά της είχαν ξεκινήσει από το 2018. Για κάποιο διάστημα είχε κρυφά επικοινωνία με την οικογένειά της, μέχρι ο δράστης να της σπάσει το κινητό.

Τέλος, αποκαλύπτει πως ο 34χρονος «ήθελε να με σκοτώσει και να κάψει και τα παιδιά».

Άργοςκακοποίησηειδήσεις τώραενδοοικογενειακή βία