Ελλάδα|06.03.2024 23:30

Θρίλερ με την εξαφάνιση του «ρεμπέτη της Αριστοτέλους» - Χάθηκαν τα ίχνη του πριν από 5 μήνες

Newsroom

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του Περικλή Τσιαπανού, πλανόβιου μουσικού, που καθημερινά επί χρόνια έπαιζε μουσική με στην Πλατεία Αριστοτέλους.

«Τον βλέπαμε καθημερινά, έπαιρνε το μπουζουκάκι του, έπαιρνε τον σκύλο του και κατέβαινε προς την Αριστοτέλους», είπε μία γειτόνισσα στο MEGA. «Ξαφνικά εξαφανίστηκε. Τώρα τι ακριβώς έχει γίνει», πρόσθεσε. 

Οικεία πρόσωπα τον περιγράφουν ως ένα φιλήσυχο άνθρωπο που δεν είχε διαφορές με κανένα. Στη Θεσσαλονίκη έχει συσταθεί μια εθελοντική για τον εντοπισμό του, ωστόσο οι ελπίδες ότι θα βρεθεί ζωντανός μειώνονται, καθώς έχουν περάσει ήδη 5 μήνες από όταν χάθηκαν τα ίχνη. 

Βρέθηκε νεκρός ο σκύλος του 

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί σε όσους τον γνώριζαν ότι εντοπίστηκε νεκρός ο σκύλος του μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε. Η αστυνομία υποστηρίζει ότι το σκυλί πέθανε από ασιτία, ωστόσο, οι οικείοι του Περικλή λένε ότι δεν θα άφηνε ποτέ το σκύλο του μόνο του.

«Εγώ κάνω κάτι σενάρια τρελά. Ότι κάποιος μπήκε μέσα στο σπίτι, σκότωσε τον σκύλο και τον Περικλή και μου είπαν από την αστυνομία ‘’όχι το σκυλί πέθανε από ασιτία’’. Δεν πιστεύω ότι ο Περικλής άφησε τον σκύλο και έφυγε, όχι». 

Μάλιστα, όπως λένε ο «ρεμπέτης της Θεσσαλονίκης» ήθελε να μετακομίσει, αλλά όταν του έθεσαν όρο να μην έχει κατοικίδιο αποφάσισε να μείνει στο σπίτι που ήδη νοίκιαζε. 

«Ήταν ήσυχος άνθρωπος, δεν ενοχλούσε κανέναν. Πάντα με τον σκύλο. Και αυτό ήταν που μου έκανε εντύπωση, ότι κάποιος με κατοικίδιο δεν θα το άφηνε ποτέ». «Δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τον σκύλο. Ήταν παντού μαζί με τον σκύλο. Ακόμα και εδώ όταν ερχόταν να κουρευτεί, ερχόταν με τον σκύλο».

Θεσσαλονίκησκύλοςειδήσεις τώραεξαφάνισηπλατεία Αριστοτέλους