Ελλάδα|07.03.2024 11:15
Ρόδος: Νεκρός 38χρονος κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου
NewsroomΆνδρα 38ετών έχασε τη ζωή του στη Ρόδο κατά τη διάρκεια αστυνομικού έλεγχου, οπότε και κατέρρευσε για άγνωστη έως τώρα αιτία.
Σύμφωνα με την «Ροδιακή», η οποία επικαλείται πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ο άνδρας κατέρρευσε μπροστά στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου έπαθε καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία του πνοή.
Σημειώνεται ότι μέχρι και τώρα παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια του θανάτου και γίνεται σχετική έρευνα.
Διαβάστε ακόμη
- Σχέδιο-εξπρές από τις ΗΠΑ για αποχώρηση από την Ευρώπη - Διαδικασία ετών «βλέπει» το ΝΑΤΟ
- «Τρικυμία» από την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Τέλος η ΚΟ της Νέας Αριστεράς με την έξοδο των «7» - Φόβος για εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ
- Πώς ο 27χρονος-«εφιάλτης» των Airbnb μετέτρεπε τα σπίτια σε «εργοτάξια» και έστηνε παγίδες με fake μισθωτήρια
- Εφιάλτης στην Ευρώπη: Εκρηκτική αύξηση 400% στην κακοποίηση παιδιών μέσω AI