Ελλάδα|08.03.2024 07:42

Πειραιάς: Ισχυρή έκρηξη κοντά σε βενζινάδικο - Ακούστηκε μέχρι την Καλλιθέα

Newsroom

Ισχυρή έκρηξη συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής σε χώρο στάθμευσης δίπλα από πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες ζημιές σε αυτοκίνητα και παρακείμενα κτίρια. Οι  Αρχές πίσω από το χτύπημα βλέπουν κατά πάσα πιθανότητα ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς κοντά στο συγκεκριμένο βενζινάδικο είχε σημειωθεί περιστατικό με πυροβολισμούς πριν από περίπου ένα μήνα.

Η έκρηξη ακούστηκε μέχρι την Καλλιθέα

Σύμφωνα με το ΟPEN, η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Πυθαγόρα και ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε μέχρι την Καλλιθέα και το Παλαιό Φάληρο. 

Το βενζινάδικο ήταν ανοιχτό ενώ υπήρχε και υπάλληλος μέσα. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς. Η περιοχή ωστόσο, αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση αλλά και στους γύρω δρόμους.

Σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Στο σημείο βρίσκονται ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας και ερευνούν τα υπολείμματα από την έκρηξη προκειμένου να εξακριβώσουν το είδος της βόμβας αλλά και να εντοπίσουν τυχόν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στους δράστες.

έκρηξηΕΛ.ΑΣΠειραιάςαστυνομίαειδήσεις τώρα